Gominë WC- je firzamonik, 8250EX55BO 24694

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

833 Lekë

Gominë WC- je firzamonik, 8250EX55BO 24694

PERSHKRIMI:

Gominat fleksibël për WC janë aksesorë të domosdoshëm të cilët realizojnë inkastrimin perfekt të çdo lloj shkarkuesi. Materiali përbërës i gominës është PP(polipropilen)+TPE i cili ofron rezistencë të lartë ndaj kimikateve dhe veti të`shkëlqyera izoluese duke evituar aromat e papëlqyeshme. Gjatësia minimale e gominës është 22 cm ndërsa ajo maksimale është 57 cm. Diametri minimal është 10 cm ndërsa ai maksimal është 12 cm. Gomina fleksibël për WC BONOMINI ka një sistem instalimi të thjeshtë dhe montohet lehtësisht.

 • Lloji artikullit : Gominë fleksibël për WC
 • Marka : Bonomini
 • Materiali : PP(polipropilen)+TPE
 • Gjatësia minimale (cm) : 22
 • Gjatësia maksimale (cm) : 57
 • Shkarkimi : N-80-100mm
 • Diametri minimal (cm) : 10
 • Diametri maksimal (cm) : 12
 • Numri i Modelit : 8250EX55BO

SHOPPING CART

close