Furçë pastrimi Black&Decker, me bateri lithium-Ion, 3.6 V, 60 min, 10 hr karikim 800661

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

5,900 Lekë

Furçë pastrimi Black&Decker, me bateri lithium-Ion, 3.6 V, 60 min, 10 hr karikim 800661

PERSHKRIMI:

Fshesa me vakum Black&Decker është një pajisje gjerësisht e përdorur. Me format specifik bën të mundur pastrimin (pavarësisht nga pozicioni dhe materiali). Është e përshtatur për ambiente ku është i vështirë pentrimi.

  • Lloji i baterisë : Lithium-Ion 3.6 V
  • Koha e aktivizimit : 60 min
  • Koha e karikimit : 10 hr
Furce pastrimi 1 Furce pastrimi 2 Furce pastrimi 3 Furce pastrimi 4 Furce pastrimi 5

SHOPPING CART

close