Blender Electric Food Chopper Green 500W

Krahasoni

9,072 Lekë

Blender Electric Food Chopper Green 500W-90470V

PERSHKRIMI:

Prerës i madh ushqimi me enë qelqi 1.5L.

Çifti i dyfishtë i teheve prej çeliku inox lejojnë grirjen homogjene të ushqimit në të gjithë enen.

Mund të përdoret me një palë tehe të vetme.

Dy shpejtësi për të kontrolluar fuqinë dhe nivelin e grirjes në mënyrë të thjeshtë dhe të shpejtë.

Me sistem sigurie dhe kundër mbinxehjes.

Baza praktike që nuk rrëshqet.

Lehtë për t’u çmontuar dhe pastruar.

SKU: 75766885 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close