fbpx

Bimë aromatike, Lavender v.14 h.33 334416

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

500 Lekë

Bimë aromatike, Lavender v.14 h.33 334416

PERSHKRIMI:

Ka shumë bimë aromatike që jo vetëm që kanë vlera medicinale ose gatimi, por shërbejnë edhe për një trajtim të sëmundjeve të ndryshme . Disa bimë aromatike përdoren gjithashtu në përgatitjen e aromave të ndryshme . Bimët aromatike kanë vlerë për sa i përket aromaterapisë, dhe vajrat e tyre të nxjerrë shpesh përdoren në aromat e ndryshme.Ajo besohet prej kohësh që thithja e aromave të caktuara mund të sjellë efekte terapeutike në mendje, siç është qetësimi i tij dhe nxitja e gjumit. Shumica e aromave prodhohen nga nxjerrja e vajrave thelbësorë nga bimët aromatike.

 • Emri shkencor : Lavandula officinalis
 • Ambienti : I jashtëm
 • Temperatura : Deri ne 5 °C
 • Ujitja : Toka pothuasje te thahet midis ujitjeve
 • Terreni : Humus i bimëve të jashtme, të drenazhuar mirë
 • Ushqyesit : Ushqyes universal , i lëngshem ose granular
SKU: 93889318 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close