Trup mekanizmi kasetë me litar PINAR 25166

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Krahasoni

728 Lekë

Trup mekanizmi kasetë me litar PINAR 25166

PERSHKRIMI:

Mekanizmi i kasetës DOST realizon sistemin e plotë të qarkullimit të ujit në kasetë. Trupi i mekanizmit më vete shërben si pjesë ndërrimi në rast dëmtimi. Furnizimi me ujë realizohet ne varësi të galixhantit dhe modelit të mekanizmit. Trupi i mekanizmit DOST siguron fleksibilitet dhe lehtësi montimi.

 • Lloji artikullit : Trup mekanizmi kasete
 • Marka : Dost
 • Materiali : Plastikë
 • Diametri (cm) : 5.5
 • Modeli : Pinar
 • Numri i Modelit : 02.01.07.00

SHOPPING CART

close