Tripod Shkop Selfie Per Foto Dhe Video

Krahasoni

1,950 Lekë

Tripod Shkop Selfie Per Foto Dhe Video Auris

PERSHKRIMI :

Kompakt dhe teleskopik, i lehtë për t’u mbajtur, shumë i lëvizshëm.
Lidhja me Bluetooth, mbështet grilat në distancë dhe mund të bësh 5000 foto kur është plot me energji elektrike.
Rrotullim 270 gradë, zgjidhni këndin më të mirë.
Dizajn i qëndrueshëm i trekëmbëshit, mund të shikoni video, filma ose transmetim të drejtpërdrejtë në telefonin tuaj.

SKU: 52387575 Category: Tag:

SHOPPING CART

close