Fishe Bluetooth 4.1, përshtatës portativ Bluetooth me valë për makinën

Krahasoni

1,200 Lekë

Fishe Bluetooth 4.1, përshtatës portativ Bluetooth me valë për makinën -Auris

PERSHKRIM :

Përshtatës mini muzikor
I lëvizshëm dhe i dobishëm, dizajn i veçantë special.
Dalje e pastër audio
Shtypni një buton për t’iu përgjigjur/anuluar një thirrje telefonike, e lehtë për t’u përdorur.
Funksioni i lidhjes automatike të telefonates, klikoni dy herë për të thirrur telefonatën e fundit.
E përputhshme me të gjithë altoparlantët e shtëpisë, stereon e makinës, kufjet që mbështesin hyrjen audio 3,5 mm.
I përshtatshëm për iPhone, telefon Android, çdo telefon tjetër inteligjent që ka funksion Bluetooth.
Ndërfaqe mikro USB e ringarkueshme për karikim, e lehtë për t’u karikuar.

SKU: 95267442 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close