Tharese Flokesh Braun HD585 TH0612-N

6,990 Lekë

Tharese Flokesh Braun HD585 TH0612-N

PERSHKRIMI:

Perqendrues ajri: PO
Difuzor: PO
Funksion ionik: PO
Nivelet e temperatures dhe shpejtesise: 3 / 2
Buton per ajer te ftohte: PO
Ean Code: 4210201122715
MARKA: BRAUN
FUQIA: 2500 W
GARANCIA NORMALE: 24
Kategori: Etiketë:

SHOPPING CART

close