Tharëse flokësh + pjastër, Kooper, 2000 W / 32 W, 2 nivele shpejtësie, 3 nivele temperature, 200°C, 220-240 V 803102

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

4,990 Lekë

Tharëse flokësh + pjastër, Kooper, 2000 W / 32 W, 2 nivele shpejtësie, 3 nivele temperature, 200°C, 220-240 V 803102

PERSHKRIMI:

Seti i flokëve që me të vërtetë do ti kënaqi të gjithë është këtu. Tharësja e flokëve është e përkryer për të gjitha llojet e flokëve: garanton një tharje të shpejtë, të njëtrajtshme dhe afatgjatë. Pjastra me jonizues, nga ana tjetër, do të përfundojë stilimin nëse është e nevojshme: fluksi i jonit i lëshuar gjatë rregullimit do të kujdeset për flokët, duke e mbrojtur atë nga nxehtësia, duke rritur shkëlqimin e tij.

  • Tipi : Tharëse flokësh + pjastë
  • Fuqia : 2000 / 32 W
  • Tensioni : 220-240 V
  • Numri i funksioneve : 2 nivele shpejtësie, 3 nivele temperature
  • Temperatura max : 200°C
Tharese flokesh 1 3 Tharese flokesh 2 3 Tharese flokesh 1

SHOPPING CART

close