Tharëse flokësh, Grundig, 2300 W, 3 nivele temperature/shpejtësie 802662

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

5,490 Lekë

Tharëse flokësh, Grundig, 2300 W, 3 nivele temperature/shpejtësie 802662

PERSHKRIMI:

Mbroni flokët tuaj ndërkohë që jeni duke shijuar një tharje të shpejtë dhe efektive. Zgjidhni ndërmjet niveleve të ndryshme të temperatuarave dhe shpejtësive për të arritur rezultatin e dëshiruar.

  • Tipi : Tharse flokësh
  • Fuqia : 2300 W
  • Tensioni : 220-240 V
  • Numri i funksioneve : 3 nivele shpejtësie/ngrohëje
Tharese flokesh 1 1 Tharese flokesh 2 1 Tharese flokesh 3 1 Tharese flokesh 4 1

SHOPPING CART

close