Tharese flokësh, Fuego, 1800 W, 3 nivele temperature/ 2 niveleshpejtësie 810007

Fuego

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Krahasoni

3,066 Lekë

Tharese flokësh, Fuego, 1800 W, 3 nivele temperature/ 2 niveleshpejtësie 810007

PERSHKRIMI:

Mbroni flokët tuaj ndërkohë që jeni duke shijuar një tharje të shpejtë dhe efektive. Zgjidhni ndërmjet niveleve të ndryshme të temperatuarave dhe shpejtësive për të arritur rezultatin e dëshiruar.

  • Tipi : Tharese flokësh
  • Fuqia : 1800 W
  • Tensioni : 220-240 V
  • Numri i funksioneve : 3 nivele temperature/ 2 niveleshpejtësie

SHOPPING CART

close