Tape gome vaske 40 mm, me zinxhir 45 cm dhe kapak te kromuar 28242

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Krahasoni

203 Lekë

Tape gome vaske 40 mm, me zinxhir 45 cm dhe kapak te kromuar 28242

PERSHKRIMI:

Tapa e vaskës ofron zgjidhjen ideale për bllokimin e rrjedhjes së ujit në vaskën tuaj.Tapa e vaskës ka një diametër 40 mm dhe materiali përbërës është gomë me kapak të kromuar.Paketimi përfshin tapën,kapakun dhe zinxhirin 45 cm.Tapa e vaskës siguron fleksibilitet dhe lehtësi montimi

  • Lloji artikullit : Tapë vaske
  • Materiali : Gomë+kapak I kromuar
  • Diametri (cm) : 4
  • Tipi : Me zinxhir 45 cm
  • Numri i Modelit : 193065

SKU: 18373469 Category: Tags: , , , , ,

SHOPPING CART

close