Silikon bashkues per mekanizem kasete F30 25169

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

81 Lekë

Silikon bashkues per mekanizem kasete F30 25169

PERSHKRIMI:

Bashkuesi ”Dost” realizon bashkimin mekanik midis sipërfaqeve duke parandaluar mospërputhjet e tyre .Materiali përbëres është silikon cili mundeson elasticitetin e përkuljeve për mbushjen e hapësirave,rezistent ndaj ndryshimit të temperaturave.Diametri i bashkuesit është 2.8 cm.Bashkuesi‘’Dost’’ siguron fleksibilitet dhe lehtësi montimi për mekaniz ëm kasete F30.

 • Lloji artikullit : Bashkues
 • Marka : Dost
 • Materiali : Silikon
 • Diametri (cm) : 2.8
 • Tipi : Për mekaniz ëm kasete F30
 • Ngjyra : E zezë
 • Numri i Modelit : 04.01.03.00

SHOPPING CART

close