Sifon fleksibël BONOMINI, 1-1/2, dado metalike 21323

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

145 Lekë

Sifon fleksibël BONOMINI, 1-1/2, dado metalike 21323

PERSHKRIMI:

Sifoni fleksibël është elementi kryesor i cili realizon shkarkimin e ujërave. Materiali përbërës i sifonit është PP(polipropilen), i cili ofron rezistencë të lartë ndaj kimikateve dhe veti të`shkëlqyera izoluese. Përmasa e lidhjes me piletën është 1×1/2″‘ me një diametër shkarkimi 40 mm. Sifoni BONOMINI ka një sistem instalimi të thjeshtë dhe montohet lehtësisht.

 • Lloji artikullit : Sifon fleksibël
 • Marka : Bonomini
 • Materiali : PP(polipropilen)
 • Lidhja me piletën : 1×1/2″
 • Shkarkimi : N-40mm
 • Gjatesia (cm) : 39-86.5
 • Tipi : Me unazë të kromuar
 • Numri i Modelit : 9340RM64BO
Sifon fleksibel BONOMINI 1 1 2 dado metalike 21323

SHOPPING CART

close