Shtrydhese Elektrike, Electric Citrus Juicer 700ml

2,520 Lekë

Shtrydhese Elektrike, Electric Citrus Juicer 700ml-BP101H

PERSHKRIMI:

Shtrydhësi Elektrik Beper mund t’ju bëjë të shijoni një lëng të freskët.

Për lehtësi, është bërë një enë e shkallëzuar 700 ml me një dorezë.

Për të shtrydhur agrume të vogla dhe të mëdha, mund të vendosni midis dy konëve të ndryshëm në varësi të madhësisë së agrumeve.

Për një presim më të mirë, është i pajisur me një drejtim të dyfishtë rrotullimi për të rritur sasinë e lëngut të nxjerrë pa as përpjekjen më të vogël.

Për të ndezur pajisjen, thjesht lidhni atë me prizën elektrike dhe vendosni një frut në kon, për ta ndaluar thjesht ngrijeni atë, për siguri maksimale të përdorimit.

Për të vazhduar me një pastrim të plotë, mund të çmontoni të gjithë përbërësit nga rrjeta e filtrimit dhe ena e shkallëzuar.

SKU: 16923863 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close