Rubinete dushi inkaso, material bronzi 222821

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Krahasoni

12,810 Lekë

Rubinete dushi inkaso, material bronzi 222821

PERSHKRIMI:

Madhështia e linjës në sajë të trupit që është projektuar e lartë të siguruar një hapësirë të gjerë që i jep rehati të madhe dhe komoditet në përdorimi. Pjesa inovative e brendshme dhe sistemi i ri i montimit, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë, ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes. Ideale për një mjedis banjo moderne. Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi të lartë dhe dizajn të rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese, falë teknikave të reja të prodhimit. Katrixhi i pajisur me disqe qeramike: Ø35 mm.

  • Diametri në dalje : 35 cm
  • Materiali : bronzi

SHOPPING CART

close