Rafte Druri 3 Cope Katrore 1165221-J

Krahasoni

1,500 Lekë

Rafte Druri 3 Cope Katrore 1165221-J

 

PERSHKRIMI:

Rafte muri druri prej lisi me ngjyre natyrale me montim te lehte dhe suporte te fshehura ne pjesen e pasme, ne permasat 23x9x23 cm, 18x9x18 cm & 12.7x9x12.7 cm.
6 vida dhe kunjat janë të përfshira.

Është një zgjidhje e lehtë, ekonomike, dekorative dhe e dobishme për të gjitha zonat e shtëpisë dhe zyrës.

SHOPPING CART

close