fbpx

Pjaster Qeramike DSP E-10005

2,500 Lekë

Pjaster Qeramike DSP E-10005-UD

PERSHKRIMI:

Duke u ngrohur
Çelësi i pajisjes duhet të jetë në “OFF”. Ju lutemi hapni kordonin dhe futeni spinën në një prizë të përshtatshme.
Shtyjeni çelësin në pozicionin “ON”, atëherë pajisja po punon.

Stilimi:
Përpara drejtimit, flokët e larë duhet të thahen plotësisht dhe të krehen plotësisht. Ndani flokët tuaj në fije me një krehër.
Pajisja duhet të përdoret vetëm për stilimin e flokëve natyrale.
Merrni një fije rreth 5 cm të gjerë midis gishtit tregues dhe gishtit të mesëm dhe shtypni drejtuesin së bashku mbi fijen e flokëve. Ju mund të keni nevojë të përdorni kapëse flokësh për të ndarë fijet në flokë të trashë.

Mbajeni pajisjen të mbyllur për disa sekonda.
Ngadalë lëvizeni drejtuesin nga rrënjët e flokëve drejt buzëve të tij.

Bëni saktësisht të njëjtën gjë me fijet e ardhshme të flokëve.
Pajisja duhet të përdoret vetëm për stilimin e flokëve natyrale.

Asnjëherë mos prekni sipërfaqen e nxehtë.
Mbajeni Straightener të mbyllur më së shumti për 10 sekonda, në mënyrë që të mos dëmtoni flokët.

Pas përdorimit:
Kthejeni çelësin në pozicionin “OFF” dhe shkëputeni pajisjen nga rrjeti elektrik.
Lëreni pajisjen të ftohet për të paktën 5 minuta para ruajtjes.

Paralajmërim:
Mos e vendosni pajisjen në ujë.
Mos e lini pajisjen të ekspozuar në diell, shi etj.
Mos i lini fëmijët të përdorin pajisjen pa i parë ata.

SKU: 56848515 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close