Pjaster Profesionale DSP 10215 50 W

Krahasoni

3,766 Lekë

Pjaster Profesionale DSP 10215 50 W-UD

PERSHKRIMI:

Kjo Pjaster profesionale DSP është në gjendje të drejtojë flokët e çdo gjatësi shpejt dhe me lehtësi.

Pajisja ka një pllakë titani të veshur me pasqyrë, e cila garanton një shpërndarje të barabartë të temperaturës dhe një rrëshqitje të qetë.

Kjo lloj pjate shkakton dëmtimin më të vogël të flokëve, nxehet shpejt dhe në mënyrë të barabartë.

Hekuri ka një kordon të përshtatshëm me aftësinë për të rrotulluar dhe me një lak për varje.

 

SKU: 17498874 Category: Tags: , , , ,

SHOPPING CART

close