fbpx

Pemë frutore “kumbull” V.19 36343

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

650 Lekë

Pemë frutore “kumbull” V.19 36343

PERSHKRIMI:

Nëpërmjet mozaikut të pemëve frutorë që gjenden tek Pinoku, ju keni mundësinë të keni në tryezën tuaj fruta të freskëta dhe cilësore. Varietetet e ndryshme brenda llojit bëjnë të mundur pasjen e frutit të dëshiruar në çdo stinë (shiko specifikimet teknike). Fidanët japin frytet pas vitit të parë dhe janë përzgjedhur për të përmbushur kërkesa nga më specifiket. Përveç dobive ushqyese, jetesa me bimën krijon premisat për një ambient familjar të qetë dhe shplodhës.

 • Perdorimi : Peme Frutore
 • Emri shkencor : Prunus domestica
 • Familja : Rosaceae
 • Ushqyesit : Pleherimi organik i tokes .Ai duhet te behet qe ne mbjedhjen e bimes , por ne menyre te veçante ne p
 • Krasitje : Krasitja behet ne fund te pranveres ose ne vere
 • Ekspozimi : Vetem per ambiente te jashtme. Eshte bime qe kerkon ndricim te mire
 • Lloje i bimes : Kumbull
SKU: 22587657 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close