fbpx

Patericë ndihmëse per ecje, metal, H 113-133 cm 224152

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

2,990 Lekë

Patericë ndihmëse per ecje, metal, H 113-133 cm 224152

PERSHKRIMI:

Keni lënduar këmbën? Ndoshta jeni më pak i sigurt-shpejtë se dikur ? Cilado qoftë arsyeja, ju keni nevojë për nje ndihmëse.Ky produkt është ndihma më e mirë .Lëvizshmëria qe ai siguron, stabiliteti dhe mbështetja e plotë ju lehtesojne jeten.Paterica me piken e kontaktit dhe siguron pavarësinë e plotë të lëvizjes për njerëzit me lëvizshmëri të kufizuar.

  • Materiali : Metalik
  • Pesha mbajtëse : 100 kg
  • Lartësi e regjistrueshme : 113-133 cm

SHOPPING CART

close