Pasqyrë zmadhuese DIM, Ø 17.4, 20x6xh22 cm 28509

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

2,310 Lekë

Pasqyrë zmadhuese DIM, Ø 17.4, 20x6xh22 cm 28509

PERSHKRIMI:

Pasqyra me zmadhim është një pasqyrë e këndshme, statike, me konstruksion plastik mjaft rezistent. Kjo pasqyrë dy-anëshe rrethore ka një diametër 17 cm dhe përmban një dizajn të lëmuar 360° i kthyeshëm që ofron opsione zmadhimi për çdo detaj. Blerja e kësaj pasqyre është një vlerë e shtuar në ambientet tuaja.

  • Lloji artikullit : Pasqyre zmadhuese
  • Materiali : Kornize PVC
  • Marka : Eliplast
  • Përmasa : Ø 17,4 – 20x6xh22 cm
  • Numri i Modelit : 1404 A
SKU: 82639412 Category: Tags: , , , , ,

SHOPPING CART

close