,

Pasqyre Kozmetike Me Drite Led

Krahasoni

1,000 Lekë

Pasqyre Kozmetike Me Drite Led

PERSHKRIMI:

Pasqyre ideale per make-up.

E vogel dhe praktike per tryeze, dhoma gjumi dhe dhurate.

Pasqyra eshte me prekje dhe shkelqimin mund te rregulloni ne 3 nivele.

Shumë më i pastër se pasqyra e zakonshme.

Shtypni një herë për të ndezur dritën, shtypni gjatë për të rregulluar ndriçimin.

I rikarikueshëm USB.

Përmasat: 18 cm x 13 cm.

SHOPPING CART

close