Manikotë WC- je, e drejtë, Dia.110×255 mm, 8431PP11C0 24688

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Krahasoni

896 Lekë

Manikotë WC- je, e drejtë, Dia.110×255 mm, 8431PP11C0 24688

PERSHKRIMI:

Manikota e WC është elementi kryesor i cili realizon shkarkimin e ujërave. Materiali përbërës i manikotës është PP(polipropilen) + elastomer ë cili ofron rezistencë të lartë ndaj kimikateve dhe veti të`shkëlqyera izoluese. Gjatësia e manikotës është 255 mm me një diametër shkarkimi 110 mm. Manikota BONOMINI ka një sistem instalimi të thjeshtë dhe montohet lehtësisht.

 • Lloji artikullit : Manikotë WC e drejtë
 • Marka : Bonomini
 • Materiali : PP(polipropilen)+Elastomer
 • Gjatesia (cm) : 25.5
 • Diametri (cm) : 11
 • Shkarkimi : 100mm
 • Numri i Modelit : 8431PP11C0
 • Shkarkimi i ujit (L) : 3-6 L
 • Trashësia : 18/2×15 mm
 • Presioni : 0.1-10 bar
 • Temperatura : Max:25 ° C.
 • Lartësia : 112 cm
 • Pesha maksimale (kg) : 400

SHOPPING CART

close