Manikote WC ekscentrike Dia.90x255mm-8432PP90C0 24690

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

833 Lekë

Manikote WC ekscentrike Dia.90x255mm-8432PP90C0 24690

PERSHKRIMI:

Manikota e WC është elementi kryesor I cili realizon shkarkimin e ujrave.Materiali përbërës I manikotës është PP(polipropilen)+elastomer I cili ofron rezistencë të lartë ndaj kimikateve dhe veti të`shkëlqyera izoluese.Gjatësia e manikotes është 255 mm’ me një diametër shkarkimi 90 mm dhe jashtëqendërsi 15mm.Manikota ekscentrike”Bonomini” ka një sistemi instalimi të thjeshtë dhe montohet lehtësisht

 • Lloji artikullit : Manikotë WC ekscentrike
 • Marka : Bonomini
 • Materiali : PP(polipropilen)+Elastomer
 • Gjatesia (cm) : 25.5
 • Diametri (cm) : 9
 • Shkarkimi : N-100mm
 • Jashtëqendërsia (cm) : 1.5
 • Numri i Modelit : 8432PP90C0

SHOPPING CART

close