fbpx

Lule Josemina v 19 36517

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

950 Lekë

Lule Josemina v 19 36517

PERSHKRIMI:

Agrumet janë kultura bimore më e përshtatshme për t’u rritur në kushte shtëpiake. Ato mund të shtohen me anë të farave, krahëzave apo fidanëve të gatshëm.Veç zbukurimit të ambientit, ato janë të dobishme sepse pastrojnë ajrin duke krijuar një ambient relaksues.

 • Perdorimi : Lule dhe bime
 • Emri shkencor : Jasminum
 • Familja : Oleaceae
 • Ushqyesit : Perdoren ushqyes te lengshem per bime te gjelbera ose universal nje here ne muaj
 • Krasitje : Krasitja duhet te behet ne fund te dimrit ose ne fillim te pranveres
 • Ekspozimi : Vetem per ambiente te jashtme. Eshte bime qe kerkon ndricim te mire
SKU: 94862576 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close