Lule Çiklamin v.12 h.24 334423

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

400 Lekë

Lule Çiklamin v.12 h.24 334423

PERSHKRIMI:

Çiklamin zakonisht rritet në vazo brenda shtëpisë. Ata shkojnë në gjumë për të verës, por me kujdesin e duhur, ata do të ri-lulëzim në vjeshtë. Pikërisht kur ata të shkojnë plotësisht në gjumë varet nga kushtet e tyre në rritje. Nëse ato janë bimë shtëpiake dhe nxehtësia mbahet e lartë, ato do të dalin më shpejt. Nga ana tjetër, disa madje nuk duket se shkojnë plotësisht në gjumë. Kur të rritet jashtë, Çiklamin do të lulëzojë në fund të dimrit ose pranverën e hershme. Çiklamin në serë zakonisht detyrohet të lulëzojë diku rreth sezonit të festave në fund të dimrit, por periudha e tyre e lulëzimit natyror është më e hershme.

 • Emri shkencor : Cyclamen persicum
 • Ambienti : Të jashtëm
 • Temperatura : Dritë e bollshme indirekte 15-29°C
 • Ujitja : Mesatare 2-3 here ne jave në vere – njëhere në 4-5 ditë
 • Terreni : Humus i bimëve të jashtme, të drenazhuar mirë
 • Ushqyesit : Ushqyes universal, i lëngshem ose granular
Lule Ciklamin v.12 h.24 334423
Kategori: Etiketa: , , ,

SHOPPING CART

close