fbpx

Lule Aglaonema v.17 h.40 330704

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

2,000 Lekë

Lule Aglaonema v.17 h.40 330704

PERSHKRIMI:

Aglaonemat janë me rritje të ngadaltë, tërheqëse dhe bëjnë bimë të shkëlqyera me gjethe. Ka gjethe të mëdha, të ngushta dhe me shkëlqim ovale në rrjedh të shkurtër. Më e mira nga të gjitha, nuk ju pëlqen dielli i plotë, kështu që është i përsosur për në ambiente të mbyllura, veçanërisht nëse drita e dritares është një mall në shtëpinë tuaj. Duket se është pak polemikë nëse kjo bimë është e lehtë apo e vështirë për t’u rritur. Në përgjithësi, është e lehtë nëse ndiqni një rregull të thjeshtë: sa më i lehtë të bëhet varësia, aq më shumë dritë i duhet. Sapo të kuptoni se si kjo vlen për aglaonemën tuaj, nuk duhet të keni asnjë problem. Rregulli numër një që duhet të mbani mend për kujdesin e aglaonemës është ta mbani atë të ngrohtë dhe të lagësht.

 • Emri shkencor : Aglaonema
 • Ambienti : Të brëndshëm
 • Temperatura : Dritë e bollshme indirekte 18 – 27 °C
 • Ujitja : Mesatare 2-3 here ne jave në vere – njëhere në 4-5 ditë
 • Terreni : Humus i bimëve të brëndshme, të drenazhuar mirë
 • Ushqyesit : Ushqyes universal , i lëngshem ose granular
SKU: 83327837 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close