Lodra Per Femije Puzzle Per Femije Kafshet E Fermes 24 Cope

Krahasoni

300 Lekë

Lodra Per Femije Puzzle Per Femije Kafshet E Fermes 24 Cope 1199056-J

PERSHKRIMI:

Kartë enigmë me 24 copa të mëdha dhe një imazh të një ferme kafshësh.

Cilësia e lartë dhe ngopja e ngjyrave tona sigurojnë letër që reflekton dritën dhe jep një imazh të gjallë si një pikturë. Janë përdorur ngjyra ushqimore miqësore me mjedisin.

Mblidhni pjesët me fëmijën ose lërini fëmijët të luajnë vetë enigmën.

Një lojë që ndihmon në zhvillimin e vëzhgimit dhe të menduarit logjik të fëmijëve, si dhe koordinimin e syve dhe dorës.

Gjinia: Unisex

Materiali i produktit të letrës

Mosha e rekomanduar: 3 vjeç e lart

Përshtatshmëria e moshës * KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç

Dimensionet e paketimit: 42×28 cm

SKU: 79785864 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close