Kuti organizimi kozmetike per make-up

Krahasoni

900 Lekë

Kuti organizimi kozmetike per make-up -FI

PERSHKRIMI ;

Ideale per te sistemuar aksesorët te ndryshem si : furcat, kremrat dhe te gjitha produktet e make up-it duke i mbajtur me rregull dhe ti gjeni mjaft lehte ?
Vjen se bashku me pasqyre qe ju ndihmon te realizoni make up kudo
Material akrilik me cilesi te larte e cila nuk demtohet,pastrohet mjaft thjeshte
Me permasa 21*25*13 cm

SKU: 12191257 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close