Kuti magazinimi, NEW YORK, plastike, transparente, 56x39xH35 cm 25889 -M

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

2,349 Lekë

Kuti magazinimi, NEW YORK, plastike, transparente, 56x39xH35 cm 25889 -M

PERSHKRIMI:

Risi, prakticitet dhe kursim.

Të gjitha në kutinë e magazinimit që nuk është vetëm një kuti e dobishme, por një sistem praktik dhe i plotë dekorativ.

Kutia me imazhe nga New York shumë praktike, e gjerë dhe funksionale, përdoret për vendosjen e objekteve të ndryshme, nga lojrat te veshjet.

Shumë i dobishëm në shtëpi, bodrume, ballkone, garazhe dhe kopshte.

 • Materiali : Plastike
 • Ngjyra : Transparente
 • Kapak : Po
 • Dorezë : Po
 • Gjerësia : 56 cm
 • Thellësia : 39 cm
 • Lartësia : 35 cm

 

SHOPPING CART

close