Krik Mekanik Per Makine 1Ton, 35cm 600810-M

2,200 Lekë

Krik Mekanik Per Makine 1Ton, 35cm 600810-M

PERSHKRIMI:

Ndertuar nga cleik special, me peshe maksimale mbajtese prej 1 Tone.

Me lehtesi te larte perdorimi edhe ne makinat sportive, fale lartesise se ulet kur eshte I mbyllur.

Gomina e bute, parandalon demtimin e siperfaqes se poshtme te makines gjate veprimit te krikur.

Lartesia prej 35 cm, mundeson riparim te gomes edhe ne automjetet e larta 4×4 dhe SUV.

Aksesor mese i nevojshem per riparimin e makines apo nderrimin e gomave te demtuara gjate udhetimit.

  • Marka : OtoTop
  • Materiali : Metalik
  • Pesha max : 1 Ton
  • Lartësia max : 35 cm

 

SHOPPING CART

close