Karrige Per Femije e palosshme, Avengers, alumin, plastikë dhe poliestër, 46x46x46 cm, rozë dhe e Kalter 788806

1,900 Lekë

Karrige Per Femije e palosshme, Avengers, alumin, plastikë dhe poliestër, 46x46x46 cm, rozë dhe e Kalter 788806

PERSHKRIMI:

Karrige e palosshme për fëmijë, me strukturë mbajtëse prej materiali alumini, me mbushje sfungjeri dhe veshje prej materiali poliestre të butë, me dizajn Frozen, në ngjyrë rozë dhe të kaltër.

Struktura mbajtëse është e pajisur me veshje prej materiali plastik në kënde, për të parandaluar rrëshqitjen e karriges në dyshemetë e lëmuara.

Materiali përbërës i strukturës e bën të qëndrueshme dhe të lehtë për t’u mbajtur nga fëmijët.

Përdoret në ambiente shtëpie, në kopshte ose çerdhe, paloset me lehtësi dhe zë pak vend.

Ky produkt është i përshtatshëm për përdorim nga fëmijë të moshës mbi 1 vjeç.

  • Materiali : Alumin, plastikë dhe poliestër
  • Përmasat : 46x46x46 cm
  • Ngjyra : Kuqe dhe blu
  • Paketimi : 1 copë

 

Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close