Ibrik Elektrik

Krahasoni

4,536 Lekë

Ibrik Elektrik-BB101

PERSHKRIMI:

Ibrik elektrik pa tela me trup te jashtem ne çelik dhe pjese te brendshme me kapacitet 1.7L.

Rezistenca e brendshme e fshehur dhe drita e funksionimit.

E pajisur me filtër të lëvizshëm dhe tregues të shkallëzuar të nivelit të ujit.

Fikja automatike kur arrihet temperatura dhe fikja automatike në mungesë të lëngjeve.

Baza me mbështjellës kordoni.

Me levë nën dorezë për ndezje dhe buton për hapjen e kapakut.

SKU: 65784344 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close