Hekur rrobash, ETA, 2200 W, 100 g/min, pllakë qeramike 810063

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Krahasoni

5,026 Lekë

Hekur rrobash, ETA, 2200 W, 100 g/min, pllakë qeramike 810063

PERSHKRIMI:

Hekurat e rrobave janë një paisje e pandashme për cdo shtëpi. Evolimi i tyre ka krijuar lehtësimin e përdorimit dhe ka rritur efikasitetin e tyre, ata gjithashtu kanë një përdorim të gjërë në industrinë fasone dhe tekstile.

  • Fuqia : 2200 W
  • Tensioni : 220-240 V
  • Kapaciteti depozitës/qeses : N/A
  • Presioni : 100 g/min
SKU: 17149484 Category: Tags: , , , ,

SHOPPING CART

close