Hekur, Rovus, 2200W, 220 ml, 220-240V, pllakë qeramike 801961

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Krahasoni

11,186 Lekë

Hekur, Rovus, 2200W, 220 ml, 220-240V, pllakë qeramike 801961

PERSHKRIMI:

Hekurat e rrobave janë një pajisje e pandashme për çdo shtëpi. Evoluimi i tyre ka krijuar Rovus CORDLESS IRON, i cili është hekuri më i ri i linjës Rovus. Lehtësisht i manovrueshëm, mund të përdoret në 2 mënyra:me kordon i cili e bën një hekur klasik normal duke hekurosur sipërfaqe dhe material të ndryshme me një kalim në to, si edhe pa kordon për të hekurosur rroba me material të ndryshëm në tavolinë dhe të varura në varëse. Rovus CORDLESS IRON përmban një pllakë qeramike jo ngjitëse me majë precize të mahnitshme të avancuar për përshtatje më të mirë në zona me sipërfaqe të vështirë për t’u hekurosur. Pllakëza është e shoqeruar edhe me disa vrima ajri, të cilat ndihmojnë për të siguruar rrëshqitje më të mirë në rroba. Në çdo hekurosje do të keni rezultate pa rrudha dhe madje shpërndarje të nxehtësisë më të mirë në të gjithë sipërfaqen.

  • Fuqia : 2200 W
  • Tensioni : 220-240 V
  • Kapaciteti depozitës/qeses : 220 ml
  • Presioni : N/A
SKU: 12684959 Category: Tags: , , , ,

SHOPPING CART

close