Hekur Imetec, pllakë jo ngjitëse, 1000W, 000ml, 120g avull 801416

Imetec

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

3,450 Lekë

Hekur Imetec, pllakë jo ngjitëse, 1000W, 000ml, 120g avull 801416

PERSHKRIMI:

Hekurat e rrobave janë një pajisje e pandashme për çdo shtëpi. Evoluimi i tyre i ka krijuar lehtësimin e përdorimit dhe ka rritur efikasitetin e tyre. Ata gjithashtu kanë një përdorim të gjerë në industrinë fasone dhe tekstile.

  • Fuqia : 1000W
  • Kapaciteti i depozitës : 100ml
  • Antibakteriale : po
  • Materiali i pllakës së hekurit : Qeramik
  • Vetëpastrim : po
Hekur Imetec 9 Hekur Imetec 5 Hekur Imetec 6 Hekur Imetec 7 Hekur Imetec 8
Marka

Imetec

SHOPPING CART

close