fbpx

Grirëse akulli, manuale, plastik+inoks, transparente, 24x16x12 cm 779080 -M

2,990 Lekë

Grirëse akulli, manuale, plastik+inoks, transparente, 24x16x12 cm 779080 -M

PERSHKRIMI :

E përsosur për përdorim shtëpiak, kuzhinë, hotel apo restorant.

Kthejeni kubat tuaja të akullit në pluhur të ftohtë të grimcuar në mënyrë të përsosur që mund t’i vendosni në sode dhe kokteje për efekt ftohës.

Me këtë grirëse akulli, ju do të krijoni një pamje të bukur të ushqimeve dhe pijeve në darkën tuaj, për të shijuar bashkë me mysafirët tuaj.

  • Materiali : Plastik+inoks
  • Ngjyra : Transparente

SHOPPING CART

close