Dritat e Festave LED Me Ngjyra Te Ndryshme

350 Lekë

Dritat e Festave LED Me Ngjyra Te Ndryshme P-B

PERSHKRIMI :

100 llamba LED
– Efikas ne energji
– set dritash me shumë funksione
– Jetë e gjatë e llambës
– Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm

Ngjyra: Ngjyra RGB (e kuqe, jeshile dhe blu)

Kursimi i energjisë, nxehtësia e ulët, jetëgjatësia, ndriçimi i pastër, shkëlqimi i lartë.

Në dekorimin e shtëpisë, festat, festat, dasmat, dhe dekorimet e tjera në kohën e Krishtlindjeve është produkti i nevojshëm.

 

SKU: 86311664 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close