‘Dost”-Set mekanizëm kasete horizontal 3/8 F81/shkarkim I dyfishtë 25156

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Krahasoni

1,946 Lekë

‘Dost”-Set mekanizëm kasete horizontal 3/8 F81/shkarkim I dyfishtë 25156

PERSHKRIMI:

Mekanizmi i kasetës “Dost” realizon sistemin e plotë të qarkullimit të ujit në kasetë.Furnizimi me ujë realizohet horizontalisht me diametër 3/8”.Ky mekanizëm përmban dhe butonin e shkarkimit I dyfishtë,.Mekanizmi I kasetës ‘’Dost’’ siguron fleksibilitet dhe lehtësi montimi

 • Lloji artikullit : Mekanizëm kasete
 • Marka : Dost
 • Materiali : Plastikë
 • Lartësi e rregjistrueshme : 1.5-4.5 L
 • Furnizimi me ujë : 3/8-horizontal
 • Tipi i butonit : Shkarkim I dyfishtë
 • Lidhja me tubin fleksibël : Bronz
 • Numri i Modelit : 02.02.12.01

SHOPPING CART

close