Doreza te drejta per kabine dushi 28213

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

1,365 Lekë

Doreza te drejta per kabine dushi 28213

PERSHKRIMI:

Seti i dorezave është një aksesor I domosdoshëm në kabinën tuaj.Ky set përmban dy doreza në paketim. Dorezat ”Bobble Soap” janë të drejta ,të përshtatshme për xhama kabine me dy vrima. ”Bobble Soap” ofron fleksibilitet dhe lehtësi montimi.

  • Lloji artikullit : Dorezë për kabinë dushi
  • Marka : Bobble Soap
  • Tipi : Per xham me dy vrima
  • Forma : E drejtë
  • Sasia e paketimit : 2 copë
SKU: 26182876 Category: Tags: , , , ,

SHOPPING CART

close