Cajnik per Servirjen e Cajit 4Filxhan+1Tabaka

Krahasoni

3,080 Lekë

Cajnik per Servirjen e Cajit 4Filxhan+1Tabaka-IDE

PERSHKRIMI:

Ky grup enë qelqi Deli 6 copë është tërheqës me një bukuri të veçantë.

Të bëra nga qelqi i qëndrueshëm i pastër.

Kupat dhe Cajniku Deli 6 copë ka një dizajn qelqi të prerë duke e bërë atë të përsosur për të shërbyer në mënyrë elegante çaj ose kafe të pasur, me shije të plotë.

Ka 4 copë gota dhe gjithashtu ka një Cajnik çaji me kapak me një tabaka prej druri.

SPECIFIKAT:

Filxhan çaji 4 copë.
Çajnik me kapak 1 copë.
Tabaka prej druri 1 copë.
DIMENSIONET:

Filxhan çaji 4 copë (6,5cm x 5 cm).
Çajnik me kapak 1 copë (13,5cm x 11 cm).
Tabakë druri 1 copë (22cm x 32 cm).
Kapaciteti:

Filxhan çaji – 100 ml.

Enë çaji – 900 ml.

 

SKU: 14939198 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close