Buton me sensor per tualet ASR3-6 21315

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

12,446 Lekë

Buton me sensor per tualet ASR3-6 21315

PERSHKRIMI:

Butoni urinal me sensor ”Krihler” është një produkt cilësor I cili realizon shkarkimin automatik te ujit.Koha e aktivizimit te sensorit është 2sec pas përdorimit të tualetit. Materiali përbërës I butonit është bronz I cili ka qëndrueshmëri te lartë dhe është rezistent ndaj ndryshkjes.Për një ecuri normale të punës së butoni urinal me sensor rekomandohen bateri DC 4.5V dhe presioni i lejuar 0.1-0.6 MPa.

 • Lloji artikullit : Buton tualeti me sensor
 • Marka : Krihler
 • Materiali : Bronz
 • Gjatësia e hapjes së sipërfaqes së montimit (cm) : 27
 • Gjerësia e hapjes së sipërfaqes së montimit(cm) : 18
 • Thellësia : 11 cm
 • Koha e aktivizimit te sensorit (s) : 2sec pas përdorimit të tualetit
 • Presioni : 0.1-0.6 MPa
 • Bateritë : DC 4.5V
 • Modeli : ASR3-6

SKU: 98875166 Category: Tags: , , , , ,

SHOPPING CART

close