fbpx

Blender, Fuego, 800 W, 1.5 Lt, 2 nivele shpejtësie, gotë xhami, 220-240 V 802632

3,990 Lekë

Blender, Fuego, 800 W, 1.5 Lt, 2 nivele shpejtësie, gotë xhami, 220-240 V 802632

PERSHKRIMI:

Grirësi i perimeve është një pajisje mjaft e domosdoshme për çdo familje. Kursen kohë dhe rrit larminë e kuzhinës tuaj.

  • Fuqia : 800 W
  • Tensioni : 220-240 V
  • Kapaciteti : 1.5 Lt
  • Materiali i thikave : çelik inox
  • Numri i funksioneve : 2 nivele shpejtësie

SHOPPING CART

close