Valixhe Udhetimi Trolley Blu 40X55X22Cm 1181037-J

4,899 Lekë

Valixhe Udhetimi Trolley Blu 40X55X22Cm 1181037-J

PERSHKRIMI :

Valixhe  udhëtimi blu me 3 doreza dhe 4 rrota rrotulluese.

Materiali: Plastike e qendrueshme ABS
Ngjyra Blu
Pesha maksimale 15 kg
Pesha e paketës 2.9 kg
Kapaciteti 36 lt
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 55x40x22 cm

SKU: 96388345 Category: Tag:

SHOPPING CART

close