Trampoline Per Femije Me Ngjyra Te Ndryshme 180 x 86 Cm

Krahasoni

12,600 Lekë

Trampoline Per Femije Me Ngjyra Te Ndryshme 180 x 86 Cm 790108-M

PERSHKRIMI:

Trampolinë për fëmijë, në formë rrethore, prej materiali kloruri polivinili (PVC), të përforcuar dhe të testuar paraprakisht, që e bën të qëndrueshme ndaj rrezeve të diellit, temperaturave të ftohta dhe gurëve apo objekteve të tjera të mprehta.
Baza dhe muret anësore mund të fryhen me ajër, gjë që parandalon lëndimin e fëmijëve gjatë lojës.
Muret anësore janë të pajisura me dy hapje, të cilat lejojnë hyrjen dhe daljen e fëmijëve nga trampolina. Trampolina përdoret si një mënyrë për argëtimin e fëmijëve, është praktike në përdorim, nuk zë shumë hapësirë dhe mund të vendoset në ambiente të brendshme ose të jashtme.
Mund të montohet lehtësisht për vetëm disa minuta, duke përdorur një pompë ajri. Seti gjithashtu përmban copëza riparimi vetë-ngjitëse, prej materiali vinili (PVC), të cilat përdoren për riparimin me efikasitet të dëmtimeve të vogla të strukturës.
Ky produkt është i përshtatshëm për përdorim nga fëmijë të moshës 3 deri në 11 vjeç.

Materiali: PVC

Ngjyra: ngjyra të ndryshme

Përmasat: Dia. 180 x thellësi 86 cm

Marka: Bestway

SKU: 22735141 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close