Shtrydhese Frutash dhe Agrumesh Multifunksionale me Leve Manuale dhe Material Inoksi

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Availability:

Out of stock

2,590 Lekë

Out of stock

Shtrydhese Frutash dhe Agrumesh Multifunksionale me Leve Manuale dhe Material InoksiShtrydhese Frutash dhe Agrumesh Multifunksionale me Leve Manuale dhe Material Inoksi 1 Shtrydhese Frutash dhe Agrumesh Multifunksionale me Leve Manuale dhe Material Inoksi 2 Shtrydhese Frutash dhe Agrumesh Multifunksionale me Leve Manuale dhe Material Inoksi 3 Shtrydhese Frutash dhe Agrumesh Multifunksionale me Leve Manuale dhe Material Inoksi 4 Shtrydhese Frutash dhe Agrumesh Multifunksionale me Leve Manuale dhe Material Inoksi 5 Shtrydhese Frutash dhe Agrumesh Multifunksionale me Leve Manuale dhe Material Inoksi 6

SHOPPING CART

close