Pjaster Profesionale DSP-10076

Krahasoni

4,466 Lekë

Pjaster Profesionale DSP-10076-UD

PERSHKRIMI:

Emri i markës:DSP.
Fuqia:40W-59W.
Certifikimi i Cilësisë së Mallrave:ce.
Kontrolluesi i temperaturës:Dorezë.
Min. temperatura:140 ° C.
Flokët e aplikueshëm:E thatë dhe e lagur.
Maks. temperatura:230 ° C.
Modaliteti i montimit të bishtit të kordonit të energjisë:360 ° Rrotullues.
Numri i modelit:10076.
Përmasat e pllakës së ngrohjes:90x24mm.
Segmentet e rregullimit të termostatit:Ska.
Materiali:plastike.
Koha optimale e stilimit:3-5 min.
Materiali i pllakës/shiritit termik:Qeramike turmaline.
Certifikimi:ce.
Lloji i artikullit:Hekur.
Burimi i energjisë:elektrike.
Jeta e shërbimit të pllakës/shiritit termik:10,000-20,000 herë.
Tensioni:210-240V.
Diametri i përcjellësit termik:16-20 mm.

 

SKU: 46641657 Category:

SHOPPING CART

close