fbpx

Pjaster Flokesh DSP-10023

3,290 Lekë

Pjaster Flokesh DSP-10023-UD

PERSHKRIMI:

I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve, nga i gjatë, i brishtë dhe i hollë deri tek i shkurtër, me onde dhe i trashë.
Lehtë për t’u përdorur dhe komode për t’u mbajtur, duke krijuar flokë të drejtë të shtrënguar dhe të bukur për një efekt më të plotë dhe të drejtë.
Ka temperaturë të rregullueshme me 5 shpejtësi, mundeni sipas preferencave dhe nevojave tuaja për të rregulluar temperaturën.
Tourmalina, e cila lëshon jone negative natyrore, mund të riparojë flokët e dëmtuar automatikisht dhe të shfaqet përsëri shkëlqim pas përdorimit afatgjatë.
Hekuri i sheshtë me ngrohje të shpejtë PTC dhe aliazh për më pak gërvishtje dhe shkëlqim të lartë, parandaloni që nxehtësia e pabarabartë dhe temperatura e lartë e tepërt të dëmtojnë flokët tuaj.

SPECIFIKAT:

Tensioni: AC110-240V ~ 50/60Hz

Prodhimi: 45W.
Materiali i Pjatës: Oksidim i fortë në Alumin.
Madhësia e pllakës: 120X44MM.
Koha e ngrohjes: 90 sekonda.
Elementi i ngrohjes PTC: 70X10MM.
Gama aktuale e temperaturës: 120-210.
Kordon rrotullues 360 °.

 

SKU: 17973193 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close