Pishine Per Bebe Me 3 Ngjyra 86×25 Cm

Krahasoni

1,700 Lekë

Pishine Per Bebe Me 3 Ngjyra 86×25 Cm 7590149-J

PERSHKRIMI:

Pishinë për foshnje me mure anësore të fryrjes dhe fund të fryrë.

Veçanërisht të qëndrueshme.

Diametri Lartësia: 86×25 cm

Materiali : Vinil me rezistencë të lartë.

* KUJDES! I përshtatshëm për moshat nga 1-3 vjeç.

SKU: 24724558 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close